Zafer Partisi Hakkari İl Başkanı Kazım Demir, partinin üst kademelerinde kendisine yönelik yapılan asılsız iddialara ve itibar suikastine karşı sert bir açıklamada bulundu. Demir, genel merkeze bizzat giderek Ümit Özdağ'ın imzasıyla göreve getirildiğini ve seçim sürecinde halkın hizmetinde olduğunu hatırlattı.

Kazım Demir, seçimden sonra istifa etmek istediğini ancak partinin üst yönetiminden gelen ısrar üzerine görevine devam ettiğini belirtti. Açıklamasında, “İstifa dilekçemi göndermiş olmama rağmen, partinin isteği doğrultusunda tekrar göreve devam ettim. Görevimi layıkıyla yerine getirmek için ilçe başkanlarımıza kadar tüm teşkilatımızla koordineli şekilde çalışıyorum” dedi.

Kendisinin görevden alındığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Demir, “Ben bir şehit çocuğu olarak, vatan sevgisi ve doğruluk anlayışı ile hareket ediyorum. Bu göreve gelişim de, yaptığım tüm çalışmalarda samimiyetim ve dürüstlüğüm ortadadır. Hakkımda asılsız iddialar yayanların, halkımızı yanıltmalarına izin vermeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Ali Çolak’a da seslenen Demir, “Bu tür ithamlar ne partiye ne de halka hizmet eder. Particilik halkın çıkarına çalışmak, dürüst ve samimi olmaktır. Ben Zafer Partisi’nin Hakkari İl Başkanı olarak görevime devam ediyorum ve görevden alındığıma dair herhangi bir resmi durum yoktur” dedi.

Kazım Demir, hakkında yapılan asılsız iddialara karşı yasal süreç başlatacağını duyurdu ve halkın doğru bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaptı.