Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde serinlemek amacıyla Fırat Nehri' ne giren 13 yaşındaki Beyzanur Arslan boğularak hayatını kaybetti. Ablası Sevgi Arslan (17) ise son anda sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.Şanlıurfa travel guide

Edinilen bilgilere göre, sıcak havadan bunalan Arslan kardeşler, serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan kız kardeşler, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından sudan çıkarıldı.

İlk müdahalenin ardından Beyzanur ve Sevgi Arslan ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak 13 yaşındaki Beyzanur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ablası Sevgi Arslan'ın ise hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.