4-10 Ağustos 2025 tarihleri arasında Eskişehir’ de düzenlenen U23 Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda, Serhad Spor Kulübü sporcusu Muhammed Bilal Okay, 70 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarısıyla milli takıma katılmaya hak kazanan Okay, hedefinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu ifade etti.
Şanlıurfa’da sponsor ve destek bulamadığını dile getiren genç sporcu, gerekli imkânlar sağlandığında çok daha iyi bir performans ortaya koyabileceğini belirtti. Akçakale’nin Okaylar köyünde ikamet eden Bilal Okay, antrenmanlar için sık sık Şanlıurfa’ya gidip geldiğini, bazen de spor salonunda kaldığını söyledi.
Antrenörü Serhat Akagündüz ise sporcusunu tebrik ederek, “Zor şartlara rağmen pes etmeyen ve mücadele eden sporcumuzun daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum.” dedi.