Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından ulaşımda aksama yaşanmaması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması amacıyla kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, karla mücadele ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sahada olduğunu belirterek, çalışmaların kesintisiz devam ettiğini söyledi. Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlçemizin dört bir noktasında kar küreme çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli ulaşımı için karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor.”

Belediye ekipleri, ana arterler başta olmak üzere cadde, sokak ve kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, olası buzlanmaya karşı da gerekli tedbirleri alıyor. Haliliye Belediyesi, olumsuz hava koşulları sona erene kadar ekiplerin 7/24 esasına göre görev başında olacağını bildirdi.