ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tefecilik suçuna yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Birecik ilçesinde operasyon düzenledi.
02 Şubat 2026 tarihinde KOM Şube Müdürlüğü ile Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, 3 şüpheliye ait ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.
Aramalarda; 2 ruhsatsız tabanca, 64 fişek, alacak defterleri, imzalı ve boş senetler, banka çekleri ve dekontlar ile dijital materyaller ele geçirildi.
Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı, jandarmanın tefecilik ve suç örgütlerine yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
Şanlıurfa’da Tefecilik Baskını: Silah ve Senet Ele Geçirildi
Birecik’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda tefecilikte kullanılan çok sayıda materyal bulundu.
YORUMLAR

