Şahin ve Aksoy Ailesinin Mutlu Günü

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Cumhuriyet tesislerinde iş adamı Selim Yıldırım’ın yeğeni Bozova belediye başkanı Suphi Aksoy’un danışmanı Mehmet Selim Şahin ile Bozova belediye başkanı Suphi Aksoy’un kızı Yazgül Aksoy ile yapılan mevlütlü düğünde dünya evine girdiler.

1589 kez okundu.
Şahin ve Aksoy Ailesinin Mutlu Günü

Şahin ve Aksoy ailesi düğünde sosyal mesafeye ve maske takmaya özen gösterdiler.

Şahin ve Aksoy ailesinin düğününe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Ak Parti il başkanı Bahattin Yıldız,Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk,Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Aslan,Ak Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci,Ak parti il başkan yardımcısı Tuna Aksoy,Bozova belediye meclis üyeleri,Muhtarlar,STK başkanları,iş adamlarından Muzaffer Aksoy,Tayyar Yetim,Ali Canbeyli ve Şahin Aksoy ailesinin yakınları katıldı.

Şahin Ve Aksoy ailesinin mevlütlü düğününde Nikah törenine geçildi.

Nikahı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıydı.

Nikah şahitliğini ise Ak parti il başanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk,Ak parti Bozova belediye başkanı Süleyman Deveci nikah şahidi oldular.

Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız Nikah cüzdanını gelin hanıma vererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şahin ve Aksoy ailesinin kirveliğini Viranşehir belediye başkanı Salih ekinci üstlendi.

Düğünde mevlüt sonrası takı törenine geçildi.Davetli misafirler sosyal mesafeye uyarak takı takmak için birbirleriyle yarıştılar.

Damadın dayısı Selim Yıldırım ise bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim.Yeğenim Mehmet Selim Şahin ve gelinim Yazgül Aksoy’a bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi. Kirvesi Başkan Salih Ekinci ise genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek katılan bütün misafirlere teşekkür etti. Düğün sonunda genç çiftler davetli misafirlerle hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

Şahin ve Aksoy Ailesinin Mutlu Günü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir