Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir’den önemli açıklamalar

Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir,’ 23.5 yıldır Hollanda’da cezaevinde Adalet, Hukuk ve insan hakları çiğnenerek özgürlüğünden mahrum bırakılan bir insan olan Sn. Hüseyin Baybaşin ve Ailesini hedef alan Türkiye uzmanı diye lanse edilen Walter Posch denen müfteri, hukuk önünde hesap verecektir ’diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

10983 kez okundu.
Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir’den önemli açıklamalar

“Türkiye: Uyuşturucu ve Siyaset” başlıklı makalesinde Türkiye’deki yeraltı dünyasını, çeteleri, terör örgütlerini, siyasetle ilişkilerini, uyuşturucu trafiği üzerinden Avrupa’ya uzanan siyasi ve ideolojik güç mücadelesini mercek altına alan Walter Posch, DW Türkçe’nin sorularını yanıtladı.’’ şeklinde oluşturulan yalan, iftira ve karalama yazısının asıl hedefi Türkiye'dir 

 ‘Walter Posch hukuk önünde hesap verecektir’ 

Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir,’Deutsche Welle Türkçe (DW Türkçe)’nin 30 dilde haber diye yayınladığı paçavranın içeriğinde: ’Makalenizde, ‘Avrupa’nın Pablo Escobar’ı’ olarak nitelendirildiğine işaret ettiğiniz Hüseyin Baybaşin’e de dikkat çekiyorsunuz. Ömür boyu hapse mahkum edilen, Hollanda’da hapiste olan Baybaşin’in, “Kürt siyasi aktivist” olarak gösterilmeye çalışıldığını, bu yolla da serbest bırakılmasının sağlanmak istendiğinden söz ediyorsunuz. Baybaşin ailesinin halen uyuşturucu piyasasında güçlü bir konumu bulunduğuna, Türk eroin mafyasının kokaine olan ilgisine, Çakıcı ve Sedat Peker ile bağlantılı grupların da Avrupa’da hem işlerini hem de siyasi ve ideolojik eylemlerini arttırabileceğine vurgu yaparak, Avrupa’nın bu grupların hesaplaşmasına, güç mücadelesine sahne olabileceğine dikkat çekiyorsunuz…’ içeriğinin yalan, iftira ve karalamadan ibaret olduğunu belirten  Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir açıklamasında şu sözlere yer verdi:, 'Türkiye uzmanı diye lanse edilen Walter Posch denen müfteriye ve bu müfterinin yalanlarını haber diye servis eden Deutsche Welle e Sn. Hüseyin Baybaşin’in Hollanda'da bulunan avukatları Avukatları Adele Van der Plas, aracılığı ile gerekli hukuki süreci başlatacağız ’dedi. 

‘Hüseyin Baybaşin’e atılan iftiralara her gün bir yenisi ekleniyor’ 

Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hukukçu Hüseyin Demir,’   23.5 yıldır Hollanda’da cezaevinde Adalet, Hukuk ve insan hakları çiğnenerek   özgürlüğünden mahrum bırakılan bir insan olan Sn. Hüseyin Baybaşin ve Ailesini, akıldan ve izandan uzak, yalanlar ve iftiralar ile hedef alan Walter Posch denen müfteriyi, Türkiye uzmanı diye lanse eden ve 23.5 yıldır cezaevinde bulunan bir insanın tüm görüşmelerinin, gelen ziyaretçilerinin, yaptığı telefon görüşmelerinin denetim ve gözlem altında olduğunu ve bu insanın herhangi bir suça karışamayacağını her akli dengesi yerinde olan bireyin düşünebileceği gerçekliği ile 23.5 yıl cezaevinde hukuksuz olarak tutulan Sn. Hüseyin Baybaşin hakkında yalan ve iftiralar sarf eden müfterinin sözlerini haber diye servis eden Alman  Deutsche Welle’in asıl hedefinin tüm makale okunduğunda Türkiye olduğu anlaşılmaktadır. Makale diye yayınlanan paçavranın içeriğinde Türkiye'nin Libya’da ortaya koyduğu başarısını uyuşturucu ile ilişkilendirerek hedef alınmaya çalışıldığı net olarak görülmekte ve bu sebepten dolayı hakkını koruyamayacağı düşünülen 23.5 yıldır asılsız iddialar ile Hollanda cezaevinde hürriyetinden mahrum bırakılan ve hakkında sayısızca yalan haber üretilen kişi olan Sn. Hüseyin Baybaşin hedef alınmıştır. Türkiye uzmanı diye lanse edilen müfteri Walter Posch’un tüm iftira ve yalanlara karşı gerekli olan hukuki süreci avukatları aracılığı ile başlatacağız  ’dedi. 

‘Sn. Hüseyin Baybaşin ve sayıları 10 binlerce olan Baybaşin ailesi, saygın ve köklü bir ailedir’ 

Sözlerine şöyle devam eden Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir,  23,5 yıldır haksız ve hukuksuz şekilde Hollanda da Cezaevinde olan sn. Hüseyin Baybaşin hakkında medya ortamında uzun yıllar boyunca bazı odaklarca oluşturulan hiçbir delile ve gerçekliğe dayanmayan, yalan karalama, iftiradan ibaret olan  içerik, video, haber, yazı vb. dijital ve yazılı içeriklerin hiçbirine itibar edilmemelidir. Sn. Hüseyin Baybaşin ve sayıları 10 binlerce olan Baybaşin ailesi, saygın ve köklü bir ailedir. Baybaşin ailesine  yönelik oluşturulan algı operasyonları beyhudedir ve bu çalışmaların içerisinde olan Türkiye uzmanı diye lanse edilen  müfteri Walter Posch gibi kişiler yalan ve iftiralarından dolayı  hukuk önünde er yada geç hesap verecektir ’dedi. 

Hüseyin Baybaşin’in özel Hukuk Danışmanı Hüseyin Demir’den önemli açıklamalar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi