Haberimiz üzerine istifalar başladı! Sıra diğerlerinde

Şanlıurfa Ak Parti İl Yönetimi’ne seçilen Yusuf Aktaşoğlu örnek bir davranışa imza atarak eski görevinden istifa edip yüzünü partiye döndü. Aktaşoğlu'nun istifasının ardından bir istifa da Cuma Ağaç'tan geldi. Gözler şimdi de partide görev alıp birden çok yerde görev alanlara çevrildi.

2047 kez okundu.
Haberimiz üzerine istifalar başladı! Sıra diğerlerinde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel  Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti  Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi,  11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Tek liste ile seçime gidilen kongrede, Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına seçildi.

AKTAŞOĞLU’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şanlıurfa Ak Parti İl Yönetimi’  ne seçilen Yusuf Aktaşoğlu örnek  bir davranışa imza attı. Aktaşoğlu, yönetime seçilir seçilmez önceki görevi  olan Turkuaz A.Ş Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek yüzünü partiye döndü. Aktaşoğlu’nun bu hamlesi kentte takdirle karşılandı.


Yaşanan bu gelişmeden sonra Ruha Haber Ajansı istifayı "Aktaşoğlu örnek bir davranışa imza attı! Peki diğerleri de istifa edecek mi?" başlığıyla gündeme taşıdı. Ruha Haber Ajansı'nın haberinden sonra bir istifa daha geldi. BELSAN A.Ş'de görev yapan Cuma Ağaç'ta mevcut görevinden istifa ederek yüzünü partiye döndü.

YA DİĞERLERİ?

Yusuf Aktaşoğlu’nun bu hareketinden sonra gözler şimdi de partide görev alıp birden çok yerde görev alanlara çevrildi. Aysel Göncü gibi yönetime girip bir veya birden çok yerde görev alanlarında benzer bir harekette bulunup bulunmayacağı  ise merak konusu oldu.

 

# SON DAKİKA | başkanı bir şanlıurfa ne?. olan ise 11.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir