Şampiyonluğun ardında kareler

Siyah-beyazlılarımız, son düdüğün ardından İzmir’de büyük bir sevinç yaşadı.

1429 kez okundu.
Şampiyonluğun ardında kareler

İzmir’de Muhteşem Şampiyonluk Kutlaması
Beşiktaşımız, Süper Lig’in 42. haftasında, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda Göztepe’yi 2-1 yenerek 16. şampiyonluğunu kazandı.

Siyah-beyazlılarımız, son düdüğün ardından İzmir’de büyük bir sevinç yaşadı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın omuzlarda taşınırken, futbolcularımız, giydikleri “Şampiyon Beşiktaş” yazılı tişörtler ve ellerinde bayraklarla Gürsel Aksel Stadyumu’nun çimleri ve soyunma odasında büyük bir coşku ve mutlulukla şampiyonluğu kutladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Şampiyon Futbol Takımımızı Tebrik Etti


Başkanımız Ahmet Nur Çebi, şampiyon Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile teknik ekibi ve sporcularını kutladı.

Çok mutlu olduğunu belirten Başkanımız Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

“Zor bir sezondu. Allah yardım etti. Çocuklarımın mücadelesi, Sergen hoca ile teknik ekibimizin ve çalışanlarımızın emekleriyle şampiyonluğa ulaştık. Yolumuza devam edeceğiz.”

Sergen Yalçın: “Şampiyonluk, Camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun”

Şampiyon Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, şampiyonluğun geldiği son düdüğün ardından şunları söyledi:

“Duygularımı tarif etmek mümkün değil. Futbol tarihinin en zor sezonuydu. Birçok sıkıntı yaşadık. Otelde maçı beklerken dakikalar geçmiyordu. Allah şampiyonluğu bize nasip etti. Çok mutluyuz, Camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun. Keşke taraftarlarımız da yanımızda olabilseydi. Bütün başarı oyuncularımın. Oyuncularım inanılmaz bir karakter koydular. Haftalar boyunca kadro sıkıntısı yaşadık. İnanılmaz bir mücadele sergiledik. Uzun yıllardır teknik direktörlük yapıyorum. Ben ve ekibim ilk defa şampiyon olduk. Ekibim muhteşem çalıştı. Özellikle Murat Şahin ve ekibimin diğer üyelerine çok teşekkür ediyorum. Mücadeleden vazgeçmediğimizi bugün gösterdik. Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye çok teşekkür ediyorum. Hep bizim yanımızdaydı ve bize çok destek oldu, güvendi.”

Şampiyon Futbolcularımızdan Açıklamalar

Gökhan Töre: “İnanılmaz bir mücadeleydi. Çok mutluyuz. Çok şükür şampiyon olduk.”

Ersin Destanoğlu: “Çok mutluyuz. Daha erken şampiyon olabilirdik. Altyapıdan gelerek şampiyonluk yaşamak herkese nasip olmaz. İnşallah devamı gelir, hayallerim gerçekleşti.”

Rıdvan Yılmaz: “Çocukluğumdan beri Beşiktaş’tayım. A takımdaki ilk senemde şampiyonluk yaşadım. Çok mutluyum. Benim üzerimde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

Cyle Larin: “Çok mutluyum. En güzel duyguları yaşıyorum. Şampiyon Beşiktaş.”

Rachid Ghezzal: “Başından sonuna kadar zor bir sezondu. Şampiyonluğu hak ettik.”

Oğuzhan Özyakup: “Üçüncü kez şampiyonluk sevinci yaşıyorum. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Sezon boyunca hep bir bütündük.”

Adem Ljajic: “Çok mutluyum. Mükemmel bir takım olduk ve iyi bir sezon geçirdik.”

Necip Uysal: “Bütün sezon boyunca çok çalıştık. Şampiyonluğu hak ettik. Şimdi kutlama zamanı.”

Futbol Takımımız Süper Lig’de 16. Şampiyonluğunu Kazandı

Beşiktaşımız, Şeref’iyle oynayıp Hakkı’yla kazanarak Süper Lig 2020-21 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

2020-21 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaşımız, Camiamızı ve taraftarlarımızı gururlandırdı.

Futbol Takımımız, 2020-21 sezonunda elde ettiği şampiyonlukla toplam şampiyonluk sayısını 16’ya yükseltti.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ile talebeleri, şampiyonlukla taçlanan sezona Trabzonspor deplasmanında elde ettikleri 3-1’lik galibiyetle başladı.

Sezonun ilk yarısında oynadığı 20 maçta 14 galibiyet, iki beraberlik elde eden siyah-beyazlılarımız, topladığı 44 puanla ilk yarının lideri oldu.

Beşiktaşımız, sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-3, Galatasaray’ı ise Vodafone Park’ta 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Sezonun ikinci yarısına Trabzonspor mağlubiyeti ardından Antalyaspor beraberliğiyle başlayan siyah-beyazlılarımız, ardından yaptığı altı maçlık galibiyet serisiyle şampiyonluk yolunda önemli bir virajı başarıyla geçti.

Ligin 23. haftası tamamlandığında üçüncülüğe kadar gerileyen Futbol Takımımız, 29. haftada yükseldiği liderlik koltuğunu bir daha bırakmadı.

Süper Lig’in 42. haftasında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaştığı Göztepe’yi 2-1 mağlup eden Beşiktaşımız, 84 puanla şampiyonluğunu ilan etti.

Yeniden Devler Ligindeyiz

2020-21 sezonu Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaşımız, 2021-22 sezonunda ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.

Süper Lig’deki 16. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaşımız, 8. kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek.

Futbol Takımımız daha önce; 1997-1998, 2000-2001, 2003-2004, 2007-2008, 2009-2010, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında UEFA Şampiyonlar Ligi’de grup maçları oynamıştı.

Beşiktaşımız, 2017-18 sezonunda yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir performans sergileyerek; “Grubunu lider bitiren ilk Türk takımı”, Grubunu namağlup bitiren ilk Türk takımı, “Gruplarda en fazla puan toplayan Türk takımı”, Grup aşamasında en çok gol atan Türk takımı” ve “Grup aşamasında en çok galibiyet alan Türk takımı” unvanlarının sahibi olmuştu.

Beşiktaşımızın da yer alacağı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup kuraları 26 Ağustos 2021 tarihinde çekilecek. Grup maçları 14-15 Eylül 202 tarihlerinde başlayacak, 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde tamamlanacak. Final, 28 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak.

Şampiyonluğun ardında kareler
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir