CHP’li Aydınlık’tan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurban Bayramı’nın yine pandemi gölgesinde geçeceğini ifade eden Aydınlık, “biraz daha sabır edeceğiz, biraz daha gayretli olacağız, inşallah bu bayram koronavirüsle geçireceğimiz son bayram olacak. Şimdiden tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun” dedi.

1491 kez okundu.
CHP’li Aydınlık’tan Kurban Bayramı Mesajı

CHP’li Aydınlık yayımlamış olduğu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Nerdeyse son iki yıldır koronavirüs hayatımızda ve bu iki yıllık süreçte en sevdiklerimizi, arkadaşlarımızı, dostlarımızı, akrabalarımızı bu virüs nedeniyle kaybettik ve kaybetmeye de devam ediyoruz. O nedenle iki yıldır bayramlarımız buruk geçiyor, istediğimiz gibi rahatça kutlayamıyoruz, gelenek ve göreneklerimizi yerine getiremiyoruz ama inşallah bu günler de geçecek. Buradan bayram tebriği vesilesiyle değerli hemşehrilerimden bir ricada bulunmak istiyorum; bu karanlık günleri geride bırakmak için lütfen en az 2 doz aşımızı olalım.

Yaşanan tüm zorluklara rağmen, Türkiye’de ve dünya gündeminde yayılan puslu havaya rağmen her şeyin çok güzel olacağına dair inancımı, umudumu koruyorum. Tüm bu zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Ben bir kez daha tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, yaptığımız ibadetlerin ve kestiğimiz kurbanların kabul olmasını diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

CHP’li Aydınlık’tan Ramazan Bayramı Mesajı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Erkmen Belediyesi'nin iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı
Erkmen Belediyesi'nin iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı
Türk: Bir nesil genç, Güney Afrika'nın eşitlik mücadelesiyle dayanışma içinde büyüdü
Türk: Bir nesil genç, Güney Afrika'nın eşitlik mücadelesiyle dayanışma içinde büyüdü