Kunduz’un global büyüme hamlesi devam ediyor

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen mobil eğitim platformu Kunduz, Hindistan pazarının ardından ABD pazarına açılıyor. Silikon Vadisi’ndeki ofisini New York’a taşıyan Kunduz, bir yıllık hazırlık sürecinin ardından uygulamayı kullanıma açtı.

201 kez okundu.
Kunduz’un global büyüme hamlesi devam ediyor

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen mobil eğitim platformu Kunduz, Hindistan pazarının ardından ABD pazarına açılıyor. Silikon Vadisi’ndeki ofisini New York’a taşıyan Kunduz,  bir yıllık hazırlık sürecinin ardından uygulamayı kullanıma açtı.

 Başta YKS ve LGS sınavlarına hazırlananlar olmak üzere tüm öğrencilerin soru çözmelerine yardımcı olmak için geliştirilen mobil eğitim platformu Kunduz’un global büyüme hamlesi devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Eczacıbaşı Momentum’un liderliğindeki yatırım turunu tamamlayan Kunduz, Hindistan pazarının ardından ABD’de de uygulamayı kullanıma sundu. 

 Kısa sürede ABD’nin tüm eyaletlerinden öğrenciye sahip olan Kunduz, Türkiye’de lise  ve üniversite sınavlarına hazırlanmanın maliyetini 15 bin TL’den 500 TL seviyesine düşürdü. Soru cevap ürününün yanı sıra, yapay zeka temelli kişiselleştirilmiş testler, ülke çapında deneme testleri, videolu konu anlatımı, özel ders ve rehberlik desteği de sunan Kunduz, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği yenilikçi yaklaşımıyla, 5. sınıftan lise sona kadar farklı sosyo-ekonomik seviye ve öğrenim düzeyindeki öğrencilere ulaşıyor. 

 Kunduz Kurucu Ortağı Melih Şener: “Kunduz’u globale taşımak için doğru zaman”

Global pazarlara açılma konusunda yatırımcıları tarafından teşvik edildiklerini söyleyen Kunduz Kurucu Ortağı Melih Şener, “Biz hem Türkiye’de, hem de faaliyet gösterdiğimiz global pazarlarda öğrencilerin sahip olduğu eğitim olanakları arasındaki makasın daralmasına yardımcı olmak istiyoruz.  Türkiye’nin ardından ilk olarak Hindistan’da faaliyete başladık. Amerika pazarında da, 1 yıldır araştırmalarımızı sürdürüyorduk. Son 6 ayda yoğun geçen deneme sürecimizi başarıyla tamamladık. Bu süreçte, ABD’deki rakiplerimize göre daha hızlı, daha kaliteli ve daha ekonomik bir hizmet sunduğumuzu gördük” dedi. 

 “Kişişelleştirilmiş eğitimi herkese ulaştıracağız”

ABD operasyonunu yürütmek için özel bir ekip kurduklarını belirten Melih Şener, “Ekibimiz, Kunduz'un kişiselleştirilmiş eğitimi herkesin erişebileceği fiyattan sunma hedefimize sadık bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Amerika'ya olan yatırımımız yükselen bir ivmeyle devam edecek” dedi.


Hibya Haber Ajansı

Kunduz’un global büyüme hamlesi devam ediyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi