Samsung Electronics, IDEA 2021'de 48 ödül kazandı

Samsung Electronics’in tüketicilerin yaşam tarzını iyileştiren ürünlerinde kullandığı tasarımlar, Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülleri’nde (IDEA 2021) 48 ödül birden aldı. Bu ödüller, markanın tasarımlarda mükemmelliğe verdiği önemi bir kez daha teyit etti. 

126 kez okundu.
Samsung Electronics, IDEA 2021'de 48 ödül kazandı

Samsung Electronics, dünyaca ünlü Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülleri’nde (International Design Excellence Awards – IDEA 2021) , yedi gümüş, üç bronz ve otuz sekiz finalist ödülü olmak üzere toplam 48 ödül kazandı. Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği'nin (IDSA) tarafından 1980 yılından bu yana düzenlenen IDEA ödülleri, Kuzey Amerika'daki en etkili tasarım ödülleri programı olarak yaygın kabul görüyor. IDEA ödülleri, kazananları belirlerken tasarımda inovasyonu, kullanıcılara ve topluma sağladığı faydaları en önemli kriterler olarak göz önünde bulunduruyor.  Samsung’un IDEA 2021 ödüllerinde çeşitli kategorilerde yaratıcı tasarım ödülüne layık görülmesi, birçok alanda tüketicilerin yaşam tarzına uygun geliştirdiği ürünlerin tasarımlarındaki mükemmeliyetini de gözler önüne seriyor.

Samsung’a gümüş ödül kazandıran en yeni tasarımlardan bazıları şöyle:

  • Çerçeve alanını en aza indirerek sürükleyiciliği en üst düzeye çıkaran Sonsuz Ekran tasarımını kullanan Samsung Neo QLED 8K TV (QN900A).
  • Ön panel tasarımında tüketicilerin kendi yaşam tarzlarına uygun olarak seçim yapabildiği, yenilikçi konsepte sahip Bespoke Cube™ hava temizleyici (AX9500N).
  • Küçük boyutuyla az yer kaplayan, ince ve özelleştirilebilir bir tasarıma sahip elektrikli süpürge Bespoke Slim (VS6800AL).
  • Whisk's Food AI destekli tek aşamalı mutfak deneyimi sunan SmartThings Cooking.

Samsung’un aşağıdaki ürünleri de bronz ödüllere layık görüldü:

  • Her evin dekorasyonuna uyum gösteren, izleyicilerin başyapıtların keyfini evlerinde yaşayabilmesini sağlayan “Sanat Modu” özelliğine sahip lifestyle ekrana sahip televizyonu The Frame.
  • Evlerinde sinema salonu ortamı yaratmak isteyenler için tasarlanmış, 4K üçlü lazer projektör The Premiere.
  • Esnek ve kişiselleştirilmiş hizmetleriyle tüketicilere arzu ettikleri yaşam tarzını sunan Bespoke 4 Kapılı Flex buzdolabı.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Tasarım Merkezi Başkanı Dontae Lee, aldıkları ödüllerle ilgili şöyle konuştu: "Salgın tüketicilerin yaşam biçimini birçok yönden etkiledi. Dolayısıyla nasıl bir değişim olduğunu takip ederek tüketicilere anlamlı deneyimler sunmak her zamankinden daha önemli hale geldi. Biz de farklı yaşam tarzlarına göre, tüketicilere optimize edilmiş deneyimler sunmaya ve her biri için en uygun tasarımı geliştirmeye de devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Samsung Electronics IDEA 2021'de 48 ödül kazandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi