Şekerbank’tan KOBİ müşterilerine özel sadakat programı

Şekerbank, KOBİ müşterilerine özel olarak hazırladığı “Kazanan KOBİ’ler Kulübü” sadakat programını hayata geçirdi. Banka, program kapsamında Standart, Gümüş, Altın ve Platin üyesi KOBİ müşterilerine birbirinden farklı masrafsız ürünler sunarak yıl boyunca kazandırmaya devam edecek.

175 kez okundu.
Şekerbank’tan KOBİ müşterilerine özel sadakat programı

Şekerbank, KOBİ müşterilerine özel olarak hazırladığı “Kazanan KOBİ’ler Kulübü” sadakat programını hayata geçirdi.  Banka, program kapsamında Standart, Gümüş, Altın ve Platin üyesi KOBİ müşterilerine birbirinden farklı masrafsız ürünler sunarak yıl boyunca kazandırmaya devam edecek.

KOBİ’lere olan desteğini aralıksız sürdüren Şekerbank, hazırladığı “Kazanan KOBİ’ler Kulübü” sadakat programını müşterileriyle buluşturdu. Standart, Gümüş, Altın ve Platin üyelikler olmak üzere dört farklı seçeneği program kapsamında paylaşan Banka, üyelik başlangıcından itibaren bir yıl süre ile KOBİ müşterilerine avantajlar sunuyor.  

Kulüp üyesi KOBİ’lere birbirinden farklı ayrıcalıklar

Müşterilerinin çalışma hacmine göre dört farklı seçeneği bünyesinde barındıran program ile KOBİ’lere nakit desteği talep etmeleri halinde ücret muafiyeti sağlanırken bir yıl boyunca çek ve senet tahsilat ücreti ödemeyecek. “Kazanan KOBİ’ler Kulübü”de üye KOBİ’ler, internet ve mobil bankacılık kanallarından yapacakları EFT/havale işlemlerinden, POS cihazı talep etmeleri durumunda POS ücretinden ve ticari kart yıllık ücretinden de muaf olacaklar. Sadakat programı kapsamında 1 yıl vadeli teminat mektubu taleplerinde yüzde sıfır komisyon avantajı elde edecek olan KOBİ’ler, Şekerkur üyesi de olarak döviz alım-satım işlemlerini anlık olarak gerçekleştirebilecekleri FX İşlem Platformu’ndan faydalanabilecek. 

Anlaşmalı GSM operatörleri ve benzin istasyonlarında ekstra indirim

Ürün paketlerine göre özel promosyonlar da sunulacak olan “Kazanan KOBİ’ler Kulübü” programına dahil olan KOBİ’ler, isme özel kulüp kartlarının sahibi olacak. Programa dahil olan KOBİ’ler ayrıca anlaşmalı GSM operatörlerinden ve benzin istasyonlarından ekstra indirimler de elde edebilecek. “Kazanan KOBİ’ler Kulübü” programına başvurular Şekerbank şubelerinden yapılabilecek.

Tuğbay Kumoğlu: “KOBİ müşterilerimizle kurduğumuz nesilden nesile aktarılan köklü ilişkiyi daha da güçlendiriyoruz.” 

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Şekerbank olarak, üretimi ve üreticiyi destekleme misyonumuz doğrultusunda ekonomimizin temel direği olan KOBİ müşterilerimizle güven ve sadakate dayanan bir ilişkimiz var. Bunun sonucu olarak birkaç nesildir hizmet verdiğimiz geniş bir KOBİ müşteri kitlemiz mevcut. En önemli müşteri segmentlerimizden biri olan KOBİ’lerle kurduğumuz nesilden nesile aktarılan köklü ilişkimizi ‘Kazanan KOBİ’ler Kulübü’ ile daha da güçlendiriyoruz. Bankacılık hizmetlerini tek bir platform üzerinden sunduğumuz ve iş süreçlerine önemli katkıda bulunması için tasarladığımız ‘Kazanan KOBİ’ler Kulübü’ programımızla KOBİ müşterilerimize pek çok bankacılık hizmetinden ücretsiz ve avantajlı koşullarda yararlanma imkânı tanıyoruz. Şekerbank olarak KOBİ’lerimize sunduğumuz hizmetlerle fark yaratmaya devam edeceğiz.” 


Hibya Haber Ajansı

Şekerbank’tan KOBİ müşterilerine özel sadakat programı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi