Tatilsepeti’nden sonbahara özel tatil fırsatları

Sonbaharın keyfini çıkardığımız bu günlerde, hala hayallerinizdeki o tatili yapamadıysanız, son dakika otelleri ile şansınız devam ediyor. İndirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve dahası kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatil yapmak isteyen misafirlerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilini fırsata çevirerek birbirinden eşsiz son dakika alternatifleri sunuyor.

155 kez okundu.
Tatilsepeti’nden sonbahara özel tatil fırsatları

Sonbaharın keyfini çıkardığımız bu günlerde, hala hayallerinizdeki o tatili yapamadıysanız, son dakika otelleri ile şansınız devam ediyor. 

İndirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve dahası kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, tatil yapmak isteyen misafirlerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilini fırsata çevirerek birbirinden eşsiz son dakika alternatifleri sunuyor. 

 Erken rezervasyon fırsatlarını kaçırıp henüz tatil planı yapamayanlara müjde! Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, gönlünce seyahat etmek ve dinlenmek isteyen misafirleri için, Ege sahillerinden Akdeniz’e, yurdun en eşsiz köşelerinden vizesiz yurt dışı turlarına kadar, birbirinden gözde tatil beldelerinde avantajlı tatil alternatifleri sunuyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilini değerlendirip son dakika fırsatlarından yararlanmak için web adresinni ziyaret edebilirsiniz. 

Ege ve Akdeniz turu

Tatilcilerin gözdesi ve her daim ilgi odağı olan Bodrum'un masmavi koyları, son dakika seçeneklerinde sizin için ilk alternatiflerden olabilir. Yüksek donanımlı otellerden, denize sıfır seçeneklere ya da doğa ile baş başa bir sakinliğe kadar geniş bir yelpazede yer alan Bodrum otellerinden, hem beklentinize hem de bütçeniz uygun bir tercih bulmanız mümkün. Tarih ve doğasının yanı sıra, masmavi denizinin keyfine varabileceğiniz Akdeniz’in incilerinden Antalya, son dakika otel rezervasyonları için en ideal destinasyonlar arasında yer alıyor. Ege Bölgesi’nde yer alan birçok tesis, butik otel ve tatil köyü de son dakika fırsatları sayesinde uygun fiyatlı tatil yapmanıza olanak sağlıyor. 

Vizesiz ve pasaportsuz yurt dışı seyahati

Ege ve Akdeniz sahillerinin yanı sıra, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edilebildiğinden, tatilcilerin Kıbrıs’a da yoğun bir talebi oluyor. Akdeniz ikliminin yaşandığı Kıbrıs’ta, tatil sezonunun Türkiye’deki tatil yörelerine kıyasla daha uzun sürmesi de, yine yavru vatanın çekiciliğini arttıran faktörler arasında yer alıyor. Türkiye’deki tatil yörelerinde yaz sezonu Haziran-Ağustos dönemi olarak kısıtlansa da, Kıbrıs'ta Nisan’dan Ekim’e kadar denize girmeniz mümkün. Her mevsim en unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz Akdeniz'in incisi yavru vatan Kıbrıs’ta, 

pek çok renkli aktivite de sizleri bekliyor. Girne Kalesi, St. Sophia Katedrali, Büyükhan, Barbarlık Müzesi, Surlariçi, St. Hilerion Kalesi, Lala Mustafa Paşa Camii, Salamis Harabeleri ve daha birçok tarihi mekanı ziyaret edip kültür ve doğa gezileri yapabileceğiniz bu adada, en güzel plajlar ve konforlu oteller de sizler için hizmet veriyor. 

 Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Hibya Haber Ajansı

Tatilsepeti’nden sonbahara özel tatil fırsatları
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi