CITS’ten dijital dönüşüme önemli yatırım

Coşkunöz Holding’e bağlı bilgi teknolojileri şirketi CITS, iş dünyasında dijital dönüşümü hızlandırmaya yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi.

127 kez okundu.
CITS’ten dijital dönüşüme önemli yatırım

Coşkunöz Holding’e bağlı bilgi teknolojileri şirketi CITS, iş dünyasında dijital dönüşümü hızlandırmaya yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi. Yeni ürünü bulut tabanlı dijital ISO asistanı ISOMS ile artık tüm ISO standartları tek bir platform üzerinden yönetilebilecek. ISOMS toplam 4,1 milyon TL’lik yatırımla, yüzde yüz yerli sermaye ile Türk mühendislerince geliştirilip hayata geçirildi. Şirketler platform üzerinden ilgili kategoride uluslararası standartlara uyum sağlandığını gösteren tüm farklı ISO süreçlerini tek elden kolayca yönetebilecek. Böylece zaman, işgücü ve maliyetlerde tasarruf sağlanacak. 

Coşkunöz Holding’in bilgi teknolojileri şirketi CITS, dijital dönüşümü hızlandıracak yatırımlarını sürdürüyor. CITS’in 4,1 milyon TL’lik yatırımla ve yerli mühendislerle hayata geçirdiği bulut tabanlı yeni ürünü ISOMS - Akıllı ISO Asistanı, işletmelerin tüm ISO standartlarını güvenli ve esnek bir şekilde yönetmesine imkân veriyor. 

İşgücü maliyetlerinde yüzde 60 tasarruf sağlıyor

Hâlihazırda ISO sertifikasyonuna sahip veya ISO sertifikasyon sürecine girecek olan ulusal ve uluslararası tüm orta ve büyük ölçekli işletmelerin hayatını kolaylaştıracak ISOMS, yönetim sistemlerine bütünsel bir bakış açısı getiriyor. Makine öğrenmesi modeliyle sürekli kendini güncelleyen sistem, sektörel ve süreçsel varlık ve risk puanlarını önererek kuruluşların bu alanlardaki danışmanlık ve benchmark ihtiyaçlarını azaltıyor. Varlık, risk, mevcut kontroller gibi önerilerin yanı sıra alanında tecrübeli ISO danışmanları tarafından onaylanmış en iyi uygulama yöntemlerinin entegre edildiği sistem, işletmelerin iş gücü, maliyet ve sertifika sürelerinde de tasarruf sağlıyor. ISOMS ile danışmanlık ve benchmark maliyetlerinde yüzde 50, sertifikasyon süresinde yüzde 30, iyileştirme işgücü maliyetlerinde ise yüzde 60 tasarruf elde edilebiliyor.

10’dan fazla çözüm sunuyor

CITS Genel Müdürü Ertan Göral konuyla ilgili şunları dile getirdi: “4,1 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz ISOMS - Akıllı ISO Asistanı, CITS’in uzman yönetim sistemi danışmanları ve liderleri tarafından tasarlandı. Aylık kiralama modeli ile hizmete sunduğumuz yeni ürünümüz, işletmelerin tüm ISO sertifika süreçlerini tek kanaldan yöneterek, zamanın ve iş gücünün daha verimli kullanılmasını sağlıyor. Kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde uygulamanın kullanımı da oldukça hızlı ve basit şekilde gerçekleştirilebiliyor”.

 “ISOMS ile dijital dönüşüm hız kazanıyor”

ISOMS’in Doküman Yönetimi’nden Aksiyon Yönetimi’ne, Risk Yönetimi’nden Varlık Yönetimi’ne birçok ISO kalite yönetim sürecinde kullanıldığını da belirten Göral, “ISOMS, her türlü geribildirim ve iyileştirmeye açık, değişen ihtiyaçlara anlık çözümler sunabilen bir platform. İşletmeleri yeni yazılım ve teknoloji yatırımı yapmaktan da kurtaran ISOMS, bulut tabanlı yapısıyla verilerin güvenle saklanmasına olanak tanıyor. İşletmelerin, dijital dönüşümlerini hızlandırmalarında en büyük yardımcıları olacak ISOMS, ‘kullandığın kadar öde’ sistemiyle de tasarruf sağlıyor. Modüler lisanslama ile işletmeler, platformda sadece kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu fonksiyonları kullanabiliyor. Destek Merkezimiz ile ürünün kullanıcılarına kesintisiz hizmet vererek konforlu bir bulut deneyimi yaşatacağız” dedi.

Üst düzey bilgi güvenliği

ISO yönetim sistemlerindeki tüm faaliyetlerin otomasyonunu tek noktadan sağlayan ISOMS’te bilgi güvenliği ön planda tutuluyor. CITS’in bilgi güvenliği politikası ISO 27001 standartlarına dayanıyor. Bilgi güvenliği konusundaki hassasiyetlere büyük önem veren CITS’in ISOMS çözümü, Türkiye’deki en üst seviye kurallarla işletilen Tier III+ veri merkezi üzerinde hizmet veriyor. Bu sayede müşteriler tüm güvenlik gereksinimlerini karşılayan bulut sistemi ISOMS’i gönül rahatlığıyla kullanabiliyor ve sisteme her yerden güvenle erişebiliyor.

Hedef global pazarlar

CITS, ISOMS ürünü ile global pazara giriş yaparak 2022’nin ilk çeyreğinde öncelikle İngiltere, Almanya ve İtalya pazarlarına girmeyi ve buralarda iş ortaklıkları geliştirmeyi hedefliyor. CITS Genel Müdürü Ertan Göral konuyla ilgili değerlendirmede bulunarak “Uluslararası ölçekte kalite standardizasyonu sağlayan, dünyadaki hemen tüm ülkelerde geçerli ISO standartlarının sertifikasyon süreçlerinin yürütülmesi aslında global bir ihtiyaç. Bu süreçleri çok kolaylaştıracak bulut tabanlı ISOMS ürünümüzle global pazarda da önemli yer bulmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz 2022’nin ilk çeyreğinde ISOMS ile başta İngiltere, Almanya ve İtalya olmak üzere öncelikle Avrupa pazarına girmek” dedi. 


Hibya Haber Ajansı

CITS’ten dijital dönüşüme önemli yatırım
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi