Ofislerde Y ve Z kuşağının tüm ofis ihtiyaçlarının proje, tasarım ve üretim merkezi: Mod Tasarım

Mod Tasarım günümüzün modern çalışma alanı ihtiyaçlarına uygun bütüncül çözümleri ile zamandan ve bütçeden tasarruf avantajı sunuyor. Tasarımda çağın ötesinde bir bakış açısı ile adeta sanat eseri olan ürünleri ile mimari hizmet desteğini de ekleyerek odaklanmayı ve verimliliği optimize ederek çalışan bağlılığını ve üretkenliğini artıran ofisleri kuran Mod Tasarım, ofis mobilyaları koleksiyonu ile tasarım ve işlevselliği harmanlayarak verimliliği ve çalışan memnuniyetini optimize ediyor.

449 kez okundu.
Ofislerde Y ve Z kuşağının tüm ofis ihtiyaçlarının proje, tasarım ve üretim merkezi: Mod Tasarım

Ofis mobilyalarının ve ofis çözümlerinin inovatif, modern ve çağa uygun olarak
A kalite standartlarda üretim merkezi olan Mod Tasarım, yeni nesil çağın ofisleri ve mobilyaları nasıl şekillendirdiğine dair evrimi "2022 yılı ofis tasarım trendleri" olarak açıkladı.

Mod Tasarım modern tasarımları ile günümüzün modern çalışma alanı ihtiyaçlarını uzman mühendis, üretim ve AR-GE ekibi ile analiz ediyor. Bütüncül çözümleri ile zamandan ve bütçeden tasarruf avantajı, tasarımda çağın ötesinde bir bakış açısı ile adeta sanat eseri olan ürünleri ile mimari hizmet desteğini de ekleyerek odaklanmayı ve verimliliği optimize ederek çalışan bağlılığını ve üretkenliğini artıran ofisleri kuruyor. Mod Tasarım, ofis mobilyaları koleksiyonu ile tasarım ve işlevselliği harmanlayarak verimliliği ve çalışan memnuniyetini optimize ediyor.

Çalışanların iş süreçlerine katılımı ofisin doğru tasarlanması ile mümkün

Mod Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, “Ofis tasarım trendleri, insanların çalışma şekillerini daha da iyileştirmek için gelişiyor. İşverenlerin en iyi yeteneklerle, en verimli alanlarda çalışmak için verdikleri mücadele, işyeri tasarımında hızlı bir dönüşüm yarattı. Modern ofis tasarımlarında özellikle ofisin mobilya ve iç mekan tasarımının çalışanlar arasında işbirliğini teşvik etmek üzere dizayn ediyoruz ve çalışanların iş süreçlerine katılımının oranının ofisin doğru tasarımı ile nasıl yükseldiğini çok iyi biliyoruz. Mod Tasarım olarak ofis ve işyeri tasarım trendlerinde, daha genç, daha teknolojik bir işgücünün ihtiyaç duyduğu değişikliklere odaklanıyoruz. Modern işyeri tasarımı ile iyileştirilmiş çalışan bağlılığı, optimum konsantrasyon ve iş verimliliği sağlıyoruz” dedi.

Ofis trendlerine göre çalışan ihtiyacını karşılayan dizaynı sağlıyor

Teknolojiyle çevrili olarak büyüyen Y kuşağı ve Z kuşağı’nın işgücüne dahil oldu ve ofislerin nitelikleri hızla değişti. Bu büyüme alışkanlıkları bu kuşakların nasıl bir ortamda çalışmak istedikleri ve işlerinden ne istedikleri üzerinde büyük etkisi oldu. Özellikle Y kuşağı akranları tarafından oldukça motive edilmek isteyen bir kuşak. Y kuşağı, işbirliğini arzuluyor, en iyi şekilde ekip halinde çalışıyor ve sık sık geri bildirime ihtiyaç duyuyor. Bu çalışma alışkanlıklarını demografik olarak en iyi şekilde analiz ediyor ve tüm ihtiyaçlara cevap veren mobilyaları Mod Tasarım olarak tasarlıyor ve sunuyoruz. Y ve Z kuşağının en son teknolojiyle çalışmak için güçlü istekleri olduğuna dikkat çeken Ercan Sicim, “2025 yılına kadar tüm çalışanların dörtte üçünü oluşturacak olan Y kuşağı için iş yeri tasarım trendlerini eş zamanlı ve ortak çalışmada en verimli çalışma koşullarını sağlayacak ofis tasarımlarına yönlendirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan ofisler çağı yakalıyor

Yeni teknolojileri ve özellikle çalışma hayatımıza ne kadar hızlı bir şekilde girdiklerini pandemi ile birlikte daha da fazla görüyor olduğumuza dikkat çeken Sicim, “Teknoloji her zaman iş yeri dinamiklerini değiştiriyor. Yeni bir mobilite çağı başladı ve ofis mobilyalarının da bu mobiliteye uygun olarak üretilmesi şart. Mod Tasarım üretimi olan Rubi by ve Ofisci koleksiyonlarımızla masa, sandalye, kanepeler, ofis dolapları, karşılama desk’leri, yönetici ve makam odaları gibi yüzlerce çeşidimizle rekabette geride kalmak istemeyen, çalışan bağlılığını artırma hedefindeki her tür ve büyüklükteki işletmenin, firmalar ve kurumların yeni nesil teknolojilere uygun olarak tasarlanması için çalışıyor ve üretiyoruz. Tüm bu ihtiyaçlara yanıt veren ofis mobilyaları  ve ofis çözümlerimizi bütüncül bir bakış açısı Mod Tasarım’ın deneyim ve satış merkezi olarak Ofiste Her Şeyi kurduk. A’dan Z’ye tüm ofis ihtiyaçları için ve ofis dönüşümlerinde tek bir noktadan her bütçeye uygun çözümleri sunuyoruz” dedi.

Kalifiye çalışanların tercihi tasarımı güçlü, teknolojik ofisler oluyor

Akıllı iş yeri ve ofis tasarımının, şirketlerin en iyi yetenekleri işe almasına ve elinde tutmasına yardımcı olduğunun global araştırmaların en önemli sonucu olarak izlendiğine dikkat çeken Ercan Sicim, “Mod Tasarım olarak en iyi yetenekleri etkileyen, en prestijli ofisleri inşa ediyoruz. Günümüzün kalifiye çalışanlarının çoğu, teknolojik yenilikleri mümkün olduğunca takip ediyorlar, tasarımdan etkileniyorlar ve çalışma alanındaki tüm faktörlere değer veriyorlar. Çekici iş yerlerine sahip işletmeler, üst düzey yetenekleri çekme ve elde tutma konusunda büyük bir avantaja sahip oluyorlar. Yüksek kaliteli işyeri tasarımı yeteneklerin dikkatini çekiyor Yüksek kaliteli iş yeri tasarımı, genel çalışan sağlığını ve memnuniyetini iyileştiriyor. Fiziksel çevre, rahatlığımızı, ruh halimizi ve odaklanmamızı etkiliyor. İşyeri tasarımı aynı zamanda kişisel etkinliğimizi de etkiliyor. Doğru tasarım mutluluğu artırıyor ve aynı zamanda üretkenliği artırıyor, odaklanmayı artırıyor ve çalışanların kendilerini değerli hissetmelerini sağlıyor. Biz de Mod Tasarım olarak çalışma alanlarının kalitesini artırıyor ve ofislerde daha iyi bir yaşam vadediyor ve çevre dostu, insan sağlığını en ön planda tutarak A sınıfı kalitede ofis mobilyası üretimlerimizle sağlıklı, renkli, etkileyici ve global tasarım övgüsü alan ofis mobilyalarını Türkiye ve dünyaya sunuyoruz” diye konuştu.

Ofislerde Y ve Z kuşağının tüm ofis ihtiyaçlarının proje tasarım ve üretim merkezi: Mod Tasarım
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Ekvador'da elektrik kesintisi nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir
Guterres: İklim felaketleri aynı zamanda ekonomik felaketlerdir