Sürdürülebilir bir dünya için gürültü kirliliğine çözüm: Fales Akustik

Bu yılbaşı Fales Akustik çözümlerini hediye edin! Siz ve sevdikleriniz her zaman akustik çözümleri profesyonel tasarımlarla sunan Fales Akustik'in Boeno, Akustika, Bumerang, Difüzör, Line, Mane, Dot, Mesh, Mesh Baffle, U Baffle, Mono, Soft Wave, V Panel, Straight, Resif, Pyramid ve Leta ürünleri mutlaka sizin için de yaşanabilir bir dünyayı en çevreci özellikleri ile oluşturacak.

171 kez okundu.
Sürdürülebilir bir dünya için gürültü kirliliğine çözüm: Fales Akustik

Bu yılbaşı bir tatlı huzur hediye edin! Evde ya da ofiste akustik dengeyi sağlayın. Sürdürülebilir bir dünya için gürültü kirliliğine çözüm: Fales Akustik!

Fales Akustik hem ev'lerde, iş merkezlerinde, alışveriş merkezlerinde, havalimanlarında kullanılıyor.

Çalışma ve yaşam alanlarınızın akustik düzenlemesi proje ekibine emanet!

Fales, çalışma ve yaşam alanlarınızın akustik düzenleme ihtiyaçlarına yönelik geniş ürün yelpazesi sayesinde her zaman kaliteli, hızlı ve kesin çözümlere odaklanmaktadır. Kendini sadece satış ve uygulama ile sınırlamayan Fales, uzman kadrosu ile akustik düzenleme taleplerinizi analiz eder, ihtiyaçlarınızı belirler, proje oluşturur ve profesyonel bir anlayışla karşılar.

Fales, akustik ihtiyaçlarınıza çözümler üretirken, çalışma ve yaşam alanlarınız için estetik beklentilerinizi karşılamanızı sağlayacak alternatifler de sunar. Farklı model ve renk seçenekleri ile projelerinize uyarlanabilen özel tasarım olanakları, fonksiyonellik ve estetiği bir araya getiriyor. Fales ayrıca sağlığınızı her yönden koruyor. Ürünlerinde asla kırmızı listede yer alan kimyasalları kullanmayan Fales, geri dönüşümlü ve geri dönüştürülebilir hammaddelerle ürettiği geniş ürün yelpazesi ile daha yaşanabilir bir dünya için çalışmakta.

Hem yanmaz hem antibakteriyel!

Dönüştürülebilir metaryellerden akustik çözümler sunan Fales, çevreye duyarlı akustik metaryallerden üretilen ürünleri ile geri dönüşümlü ve sağlıklı materyallerle akustik konforu sağlıyor. B sınıfı yanmaz, sık dokulu Fales ürünleri hem yanmıyor hem de antibakteriyel özelliği ile sağlığa da hizmet ediyor.

Çöpe atılan her bir ürünün akustik konfora dönüşmesi Fales ile mümkün oldu. Ülke ekonomisine katkı sağlayan bir geri dönüşüme öncülük eden Fales yerli akustik ürünlerini pazara sunarak yüksek montanlı ithalatları da önlemiş oluyor. Hammadde dahil yüzde 100 yerli üretimle yüksek AR-GE yatırımları ile hammadde üretimini ve ürün üretimini de Türkiye’de gerçekleştirdi.

Yaratıcı tasarımlarla akustik dengeyi sağlar

Fales Akustik ile bu yılbaşı yeni yıl hediyesi olarak kendinize ya da sevdiklerinize gürültüyü engelleyici bir çözüm olarak Fales Akustik çözümlerini hediye edin! Siz ve sevdikleriniz her zaman akustik çözümleri profesyonel tasarımlarla sunan Fales Akustik'in Boeno, Akustika, Bumerang, Difüzör, Line, Mane, Dot, Mesh, Mesh Baffle, U Baffle, Mono, Soft Wave, V Panel, Straight, Resif, Pyramid ve Leta ürünleri mutlaka sizin için de yaşanabilir bir dünyayı en çevreci özellikleri ile oluşturacak.

Yaşanabilir bir dünya ve verimlilik için Fales Akustik ürünleri ve özellikleri:

Boeno:

0.40 ses emilimi sunan ürünümüz Boeno, pratik konumlandırması ve kolay montajı sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Ortam gürültüsünü engellerken, duvarda kullanılması durumunda kullanıldığı mekana dekoratif açıdan da görsel zenginlik katar. Yankı, gürültü gibi etkenleri engelleyen bu ürün, mekanın akustik ses sistemini maksimuma çıkararak verimli çalışma ortamları oluşturur.

Tüm ürünler, görseller, proje örnekleri, ürün özellikleri ve kullanım alanları için fales.com.tr'yi ziyaret edin.

Sürdürülebilir bir dünya için gürültü kirliliğine çözüm: Fales Akustik
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi