Ön satışa sunulan GAU Token 3 dakikada tükendi

Gamer Arena’nın yeni Token’ı GAU Token, ön satışa sunulduktan 3 dakika sonra tükendi.

232 kez okundu.
Ön satışa sunulan GAU Token 3 dakikada tükendi

300 binin üzerinde oyuncuya 21 oyunda rekabet ortamı sunan Gamer Arena’nın yeni Token’ı GAU Token, ön satışa sunulduktan 3 dakika sonra tükendi. Kripto para borsası ICRYPEX’te listelenen GAU Token 0,15 TL’lik ön satış fiyatıyla oyuncular ve kripto para yatırımcılarıyla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan GAU Token, 26 Kasım’da saat 00.00 itibarıyla 0,25 TL satış fiyatıyla halka arz edilecek.

Her yıl astronomik büyüyerek global ölçekte 176 milyar dolar hacme ulaşan oyun sektörü, etrafındaki birçok sektöre de pozitif etki sağlıyor. Oyun sektörüyle benzer büyüme gösteren kripto paralar da son yılların önemli sektörleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından ICRYPEX ile oyun sektörünün yerli girişimlerinden Gamer Arena işbirliği ile GAU Token piyasaya sunuldu. Ön satışa çıkar çıkmaz yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kalan GAU Token’ın ön satışa ayrılan 50 milyon adedi, 3 dakika gibi kısa bir sürede tükendi. Gamer Arena platformunda da kullanılabilecek GAU Token, kullanıcılara birçok ayrıcalık sağlayacak şekilde  planlandı.

OYUN SEKTÖRÜNDE TÜRK HAMLESİ

Oyun sektörüne Türk hamlesi olarak öne çıkan işbirliği, on yıllık uzun soluklu bir anlaşmayı kapsıyor. Ethereum ağı ve ERC20 protokolüyle toplam 500 milyon adet üretilen GAU Token ile en hızlı ön satış sürecini yaşadıklarını belirten ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, “Altay Fan Token ve Edis Fan Token projelerimizde olduğu gibi, GAU Token da ön satış takviminden önce tükendi. Farklı olarak GAU Token’ın ön satış için ayrılan bölümünü saatler değil, dakikalar içerisinde yatırımcılarla buluşturduk. Oyun, dünyada ve ülkemizde büyük talep gören genç ve devasa bir sektör olarak, büyük bir ekosisteme sahip ve sürekli büyüyor. Kripto para gibi geleceği kurgulayan bir sektörle işbirliği yapmak, GAU Token’ın bu ön satış başarısını öne çıkarıyor. Sırada halka arz var. GAU Token’ın hem Gamer Arena kullanıcıları hem de kripto para yatırımcıları tarafından aynı ilgiyi göreceğini öngörüyoruz” dedi.

Ön satışa sunulan GAU Token 3 dakikada tükendi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi