Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün

Soğuk havanın etkisiyle cilt hassasiyetlerinin artması kişileri doğru cilt bakım ve kozmetik ürünleri arayışına yönlendiriyor. New Well Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Hacıabdullahoğlu ise, “Cildimize uyguladığımız kozmetik ürünleri kullanmadan önce cilde zarar vermeyecek ürünlerin araştırılarak satın alınmasını öneriyoruz” diyerek ürün seçiminin önemine dikkat çekiyor.

360 kez okundu.
Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün

Pandeminin yarattığı kaygı ve stresle tahrip olan cilt, çevresel faktörlerin de etkisiyle aşırı kuruma ve yıpranma sorunlarıyla mücadele ediyor. Soğuyan havalar ise cildin savunma gücünü yitirmesine neden oluyor. Ani sıcaklık düşüşlerinin yaşandığı kış aylarının cilt sağlığını derinden etkilediğini belirten New Well Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Hacıabdullahoğlu, “Özellikle kış mevsiminde cilt tipine uygun ürün seçimi çok önemli. Bu yüzden New Well olarak kullanıcılarımızın hassasiyetini önceliğimiz kabul ederek parafin ve koruyucu içermeyen, çeşitli vitaminlerle zenginleştirdiğimiz nemlendiricilerimizle cilt sağlığını koruyan ürünler üretiyoruz. Makyaj malzemelerinin de tüm gün cildimize nüfuz ettiğinin bilinciyle aynı misyonu kozmetik ürünlerde de uyguluyoruz. Cildimize uyguladığımız kozmetik ürünleri kullanmadan önce cilde zarar vermeyecek ürünlerin araştırılarak satın alınmasını öneriyoruz” dedi. 

Dış etkenlere karşı sağlam bir cilt dokusu elde etmek mümkün! 

Sağlıklı bir cilt için doğru bakım ürünlerinin düzenli olarak kullanılması gerektiğine değinen Yıldırım Hacıabdullahoğlu, “Cildimiz sağlığımızın aynadaki yansımasıdır. Sağlam bir cilt dokusu, dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı kritik bir rol üstleniyor. Bu noktada düzenli cilt bakımı alışkanlığı kazanarak cildimizi korumanın mümkün olduğunu düşünüyoruz ve 35 yılı aşkın tecrübemizle müşterilerimize cilt sağlığını korumayı ilke edinen geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz.” dedi. 

Güneş koruma faktörlü ürünleri makyaj malzemeleriyle buluşturuyoruz” 

Havaların soğumasıyla güneşin görünürlüğünü kaybetmesinin koruma faktörlü bakım ürünlerine yeteri önemin verilmemesine neden olduğunu kaydeden Yıldırım Hacıabdullahoğlu, “Kış mevsiminin gelmesiyle güneş koruma faktörlü bakım ürünleri rafa kaldırılıyor. Bu yüzden güneş koruma faktörlü ürün kullanımını makyaj malzemelerimizle de buluşturarak dört mevsime uygun kozmetik ürünler sunuyoruz. Cildin nefes alması için kaliteli ve doğru makyaj ürünlerinin kullanılması gerekiyor. Bu ürünlerin yüksek kapatıcılık özelliğiyle etkili sonuçlar elde edilebiliyor. Ancak ruj, far, fondöten gibi renkli kozmetik ürünlerinin de cilt sağlığımız için önemini esas alarak makyaj malzemelerimizi cildin ihtiyacı olan vitaminlerden üretiyoruz ve bu sayede kişilerin günlük bakım ihtiyacını da karşılıyoruz.” 

Tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor 

Nemlendiricilerin cildin gençliğini ve tazeliğini korumaya yardımcı en önemli ürünler arasında yer aldığını kaydeden Yıldırım Hacıabdullahoğlu, “New Well olarak ruj, far, fondöten gibi renkli kozmetik ürünlerinin yanı sıra cilt bakım ürünleriyle de tüketicilerin bakım ihtiyaçlarına sağlıklı çözümler getiriyoruz. Farklı cilt tiplerine özel geliştirdiğimiz ürünlerle cildin nem dengesini koruyoruz. Cilt bariyerinin esnek kalmasına yardımcı olurken, cildin doğal bir ışıltı kazanmasını da destekliyoruz. Hyaluronik asit, C vitamini içeren kremlerimizin yanı sıra antioksidan açısından zengin argan yağı içeren ürünlerimizle günlük cilt bakımını tek bir kutuda buluşturuyoruz” dedi. New Well ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmediğinin altını çizen Yıldırım Hacıabdullahoğlu, “Canlıların yaşam özgürlüğünü savunurken, bu yaklaşımımızla tüketicilerimizle de duygusal bir bağ kuruyoruz” dedi. 

Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi