En iyi proje ve ürün kategorisinde iki ödül

7. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu 18-20 Kasım tarihleri arasında İzmir Torbalı Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

167 kez okundu.
En iyi proje ve ürün kategorisinde iki ödül

7. Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu 18-20 Kasım tarihleri arasında İzmir Torbalı Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Sempozyuma uluslararası pek çok bilim insanı, kamu ve özel sektörün önemli temsilcileri katılım gösterdi. Gerçekleşen etkinlik kapsamında, akademik proje sunumuyla Laber Organik Kozmetik AR&GE bölümü birincilik ödülünü alırken, Iva Natura Leke Karşıtı Krem en iyi ürün kategorisinde üçüncülük ödülüne sahip oldu. Böylesine değerli bir platformda yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Laber Organik Genel Müdürü Levent Kahrıman, sempozyumu iki ödülle tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. 

AR&GE VE İNOVASYONA ÖNCELİK VERİYORUZ

Geleneksel ve modern ürünler, doğal kozmetik, biyoteknoloji, biyokimya ve aromaterapi gibi pek çok konunun yer aldığı sempozyumda ödüller sahiplerini buldu. Etkinliğe ilişkin görüşlerini belirten Laber Organik Genel Müdürü Levent Kahrıman, “Hem akademik proje sunumumuz hem de leke karşıtı krem ürünümüz ile katıldığımız etkinlikte en iyi proje ve ürün kategorilerinde iki ödüle layık görülmüş olmak bizi oldukça gururlandırıyor. Başladığımız günden bu yana hassasiyetle ürettiğimiz organik ürünlerimiz ile bugün ödüllendiriliyor olmak doğru noktaya odaklandığımızı bize açıkça gösteriyor. Elde ettiğimiz başarıda iş geliştirme süreçlerimize AR&GE ve inovasyon çalışmalarını entegre etmenin öneminin farkındayız. Bu doğrultuda, AR&GE ve inovasyon çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İlerleyen süreçlerde de geliştirdiğimiz ürünleri ürün gamımıza ekleyeceğiz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

En iyi proje ve ürün kategorisinde iki ödül
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi