Amatör Spor Kulüpleri Şanlıurfa  Sekreteri Murat Basyan'ın bazı internet sitelerinde hakemi dövdüğü  ve karakolluk olduğu iddiasına Genel Sekreter Basyan'dan jet yanıt geldi.

Basyan'ın herhangi bir darp olayının olmadığını,Hakkında yapılan haberin asıl mağdur tarafının kendisi olduğunu kendisinin şikayetçi olduğunu söyledi.

ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan'nın görevini kötüye kullanan hakem hakkında şikayetçi olduğu için karakola gittiğini karşı tarafın da bunu duyması üzerine onun da ifadesi sırasında şikayetçi olduğunu söyledi.Basyan,''olayda herhangi bir darp olayının yaşanmadığını ve darp raporunun da olmadığını belirterek, haberin asılsız, yalan ve masbaşında bazılarının yönlendirilmesiyle yapıldığı iddia etti.

Hakkında yapılan iftira ve yalan haberle ilgili iddiaların yersiz, asılsız ve mesnetsiz olarak yorumlayan Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Murat Basyan hukuki süreç başlatacağını söyledi.