CHP Tunceli il başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe ve kadın kolların oluşan heyet, merkeze bağlı Kalaycı, Kavun, Körkes, Milli, Keyşan, Tülük, Güleç, Gahmut ve Ağdat köylerinde seçim çalışmalarına katıldı. Köy ziyaretlerine CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu da hazır bulundu.
Ziyaret ettikleri 9 köyde halkın güler yüzüyle karşılaşan CHP heyeti vatandaşlarla köylerde yaşanan sorunları dinledi, çözüm yolları aradı.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, “Tunceli merkez ilçeye bağlı köylerimizi ziyaret ettik. Milletvekilimiz Polat Şaroğlu’da bizlerle ziyarete katılarak vatandaşlarımızın sorunlarına yakından tanık oldu. Merkez ilçe başkanı Hüseyin Yoluk , Kadın Kolları Başkanımız Handan Kahraman Şanlı, ilçe kadın kolları başkanımız Akgül Sezgin, il gençlik kollarımızdan Hüseyin Hare ve Kader Çekil ile birlikte halkımızla buluştuk. Köylerimizde yaşanan sorunları dinledik, ülke gündemine dair keyifli sohbetler ettik. Gelmekte olan iktidarımızı konuştuk. Gördük ki; halkımız bu zorlu günlerden CHP ile çıkacağına inanıyor. Biz hazırız! Halkımız hazır!” dedi.