Hastane yönetimi kurulu başkanı Suat Baytak l tarafından Çocuk Hastalıkları Kliniği’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara hediyeler dağıtıldı.
Şanlıurfa ilklere imza atan nev hospital hastanesi yılbaşı gecesinde hastanede yatan çocuklara moral olsun diye palyaço gösterisi ve çeşitli hediyeler hastane yönetim kurulu başkanı Suat Baytak tarafından hediye edildi.
Baytak yaptığı açıklamada şunları kaydetti:" Çocuklar bizim geleceğimiz her şeyimiz. Onları biz hep sıkıntılı günlerinde görüyoruz maalesef ama tabi ki çocukların sevinçlerini ve iyileşme sürecini, iyileştiklerini görmek çok ayrı bir mutluluk. Onların yüzlerindeki küçük bir tebessüm bile bizler için çok değerli” dedi.
İlk defa hastanede böyle mutlu bir etkinliğe şahit olan anne ve babalar çok mutlu olduklarını söyleyerek hastane yönetimine teşekkür ettiler.