Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tefecilik suçuna karşı yürüttüğü kararlı mücadele kapsamında Suruç ilçesinde büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda belirlenen 3 ayrı adrese düzenlenen baskında yüklü miktarda senet, alacak-verecek defterleri ve çeşitli evraklar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerinin operasyonunda:

27 adet, toplam 3.650.000 TL değerinde yazılı senet,

16 adet oto alım-satımıyla ilgili senetli sözleşme koçanı,

295 adet yazısız senet,

4 adet alacak-verecek defteri,

2 adet vekaletname,

2 adet satış sözleşmesi,

5 adet muhtelif satışlara ait tapu senedi,

1 adet ruhsatsız av tüfeği,

1 adet tabanca şarjörü,

40 adet tabanca fişeği,

2 adet cep telefonu,

ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyet yaşamaması için tefecilik suçuyla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına büyük bir başarıya imza atan jandarma ekipleri, bölgede yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Advert