ŞANLIURFA-Harran Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Kenan Erol, sevenleri, çalışma arkadaşları ve üniversite camiasının katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Merhum Doç. Dr. Mehmet Kenan Erol için Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi İmam Gazali Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, rektör yardımcıları, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İdris Kırhan, akademik ve idari personel ile Erol’un mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından Doç. Dr. Erol’un Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, defnedilmek üzere memleketi Ankara’ya gönderildi.
Harran Üniversitesi Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, merhum Doç. Dr. Mehmet Kenan Erol’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, meslektaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu.
Erol’un vefatı, Harran Üniversitesi ve sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
YAŞAM
Doç. Dr. Mehmet Kenan Erol Son Yolculuğuna Uğurlandı
Harran Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Kenan Erol, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Ankara’ya uğurlandı.

