Diyarbakır’da içerisinde yarın kent merkezinde girecekleri YKS sınavı dolayısıyla Silvan’dan yol çıkan 4 öğrencinin bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 4 öğrenci ve sürücü yaralandı.
Yarın girecekleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla için Silvan’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkan öğrencileri taşıyan 35 AZ 4995 plakalı bir otomobil kaza yaptı. Silvan-Diyarbakır karayolu üzerinde yaşanan kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı.
Yaşanan kazada araç içinde bulunan 4 öğrenci ve sürücü çeşitli yerlerinden yaralandı. Araç hurdaya dönerken, yaralı sürücü ve öğrenciler çevre hastanelere kaldırıldı.
AYNI YOLDA İKİNCİ KAZA
Kazanın yaşandığı noktanın 5 kilometre ötesinden ise, başka bir kaza daha meydana geldi. İki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar Diyarbakır’daki hastanelere kaldırıldı.
(MA)