Eyyübiye-Akçakale arasındaki kavşağın yetersiz kalması sürücüleri mağdur ediyor

HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak, Eyyübiye- Akçakale yolundaki kavşağın yetersiz kaldığını belirterek, kavşak için hazırlanan projenin acilen hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

1022 kez okundu.
Eyyübiye-Akçakale arasındaki kavşağın yetersiz kalması sürücüleri mağdur ediyor

Eyyübiye- Akçakale yolu üzerinde bulunan kavşak, Gaziantep-Mardin ve Diyarbakır yollarını birbirine bağlıyor. Eyyübiye- Akçakale yolu üzerinde oluşan yoğunluktan dolayı bazen karayolunda kilometrelerce uzun kuyruklar oluşuyor.

Eyyübiye Belediyesi tarafından kavşaktaki yoğunluğu azaltmak amacıyla hazırlanan köprülü kavşak projesi ise halen hayata geçirilmedi.

HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak, Eyyübiye-Akçakale yolundaki kavşak ile ilgili çalışmaların bir an önce başlaması gerektiğini ifade etti.


Gülebak, "Şu anda Eyyübiye ilçesini Akçakale ilçesine bağlayan kavşaktayız. Bu kavşak, Gaziantep çevre yolunu Mardin’e bağlıyor. Aynı zamanda bu kavşak, çevre yolundan Diyarbakır’a da bağlantı sağlıyor. Bununla birlikte Akçakale sınır kapısından gelen yoğun araç trafiği de bu kavşaktan geçmektedir.

Bugün maalesef ki bu kavşağın ne kadar yetersiz olduğu ortaya çıktı. Yağan yağmurla birlikte yüzlerce metre kuyruk oluştu ve kazalar meydana geldi. Birçok vatandaşımızın cenazesi olmasına rağmen oluşan trafik yoğunluğundan dolayı babasının cenazesine yetişemedi. Burada Trafik kazaları meydana geldi. Şu an halen trafik yoğunluğu devam ediyor. Bu kavşağın yetersiz olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu." şeklinde konuştu.

Siyasetin sorunları çözme mekanizması olduğunu belirten Gülebak, "Bizler HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Teşkilatı olarak, kavşak için hazırlanıldığı söylenilen projenin bir an önce hayata geçirilmesini talep ediyoruz. Halkımız bu sorunların giderilmesi için yetkililere oy vermiştir. Siyaset sorunları çözme mekanizması ve çözme yeridir. Halkta bunun için yöneticilere oy vermiştir. Bir an önce kavşak için hazırlanan projelerin hayata geçirilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

RHA

Eyyübiye Akçakale arasındaki kavşağın yetersiz kalması sürücüleri mağdur ediyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefonla görüştü
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi
Bakan Tekin öğrencilerle birlikte Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçını izledi