Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanlıurfa bizden daha fazla çalışmamızı bekliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara Ordu ve Şanlıurfa bizden daha fazla çalışmamızı bekliyor. Dava arkadaşlarımdan ilk günkü aşkla ve heyecanla davalarımıza dört eller sarılmalarını bekliyorum” dedi.

1743 kez okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanlıurfa bizden daha fazla çalışmamızı bekliyor

11 Nisan Spor Salonu’nda düzenlenen kongreye Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Kasım Gülpınar, Gülender Açanal, Ahmet Akay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, ilçe teşkilat başkanları ve binlerce partililer katıldı.

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU' NA SERT ELEŞTİRİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreye video konferans sistemiyle bağlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sırasıyla Ordu, Şanlıurfa ve Ankara kongrelerine bağlanarak konuşma yaptı.

Erdoğan, kongrede CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Sevgili Ankaralı kardeşlerim, canlı bağlantı ile birlikte olduğumuz Ordulu ve Şanlıurfalı kardeşlerim, sevgili hanımefendiler ve beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Tüm dava arkadaşlarımıza Ankara'dan selamlarımı gönderiyorum. Bugün Ankara, Şanlıurfa ve Ordu kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kuruluşundan itibaren partimizde görev almış kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Aramızdan ayrılan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Şanlıurfa’da heyecanımızı paylaşan dava arkadaşlarımıza selamlarımızı gönderiyorum. Ankara ile beraber Ordu ve Şanlıurfa kongrelerimizi de gerçekleştiriyoruz. Kongrede görev alacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum. Önümüzdeki hafta da kalan illerimizin de kongrelerimizi tamamlayarak 24 Şubat’ta yapılacak olan İstanbul kongresi ile kongreleri tamamlayacağız. Kongrelerimizde hiçbir heyecan eksiği yaşanmıyor. Gençlerimizin heyecanından, ak saçlılarımızın engin tecrübesinden ilham alarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz bu yolda dağları teröristlere dar edenlerin cesareti ile yürüyoruz. 534 gündür nöbet tutan annelerin sabrı ile bu yolu yürüyoruz. Bay Kemal sen o Diyarbakır annelerinin feryadını duydun mu? Sen nasıl bir yüzsüzsün ya! Sen de nasıl bir yüz var ya! Utanıp sıkılmadan Gara katliamındaki şehitlerin sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun ya! Terbiyesiz herif. Sana İçişleri Bakanımı, Savunma Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin. Utanmadan sıkılmadan Cumhurbaşkanına fatura kesmeye kalkıyorsun” dedi.

 


“ŞANLIURFA BİZDEN DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZI BEKLİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfalıların kendilerinden çok çalışmalarını istediklerini belirterek, “Benim Ordulu ve Şanlıurfalı hemşehrilerim CHP’yi ve başındaki zatın ne yaptığını gayet iyi hatırlıyor. Ankara Ordu ve Şanlıurfa bizden daha fazla çalışmamızı bekliyor. Dava arkadaşlarımdan ilk günkü aşkla ve heyecanla davalarımıza dört eller sarılmalarını bekliyorum” diye konuştu.

“13 İLÇEMİZLE BİZE GÖSTERDİĞİNİZ BU YOLDA AŞK İLE KOŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, 13 ilçeyle beraber çalışacaklarını belirterek, “Peygamberler diyarından, ateşin suya dönüştüğü bu şehirden size selam olsun. 13 ilçemizle bize gösterdiğiniz bu yolda aşk ile koşacağımıza söz veriyorum” dedi.

“AKÇAKALE’DEN, KARAKÖPRÜ’DEN, HALİLİYE’DEN, EYYÜBİYE’DEN 18 MECLİS ÜYESİ AK PARTİ AİLEMİZE KATILIYORLAR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa’dan Ak Parti’ye katılımların olduğunun altını çizerek, “Bugün burada bir şenlik havası içinde kongremizi yapıyoruz. Akçakale’den, Karaköprü’den, Haliliye’den, Eyyübiye’den 18 meclis üyesi AK Parti ailemize katılıyorlar. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyoruz. Bir meclis üyemizde ak parti ailesine kayılmak istediler ancak şu anda hastanedeler. Selamlarını ilettiler” şeklinde konuştu.

 

RHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şanlıurfa bizden daha fazla çalışmamızı bekliyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi