Torun: “Önce aynaya sonra 2023 hedeflerine bak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

151 kez okundu.
Torun: “Önce aynaya sonra 2023 hedeflerine bak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Torun açıklamasında u ifadeleri kullandı:

"YALAN KAPIDAN GİRİNCE İNSAF BACADAN ÇIKARMIŞ

Erdoğan yine işi gücü bırakmış, beceriksiz yönetimini gizlemek için belediyelerimize saldırıyor. Neymiş, CHP’li belediyelerde hizmet yokmuş, illerde sular bile akmıyormuş. Erdoğan’a söylüyorum: Yalan kapıdan girince, insaf bacadan çıkarmış. Neymiş, CHP’li belediyeler vaatlerini tutmuyormuş. Bizim belediyelerimiz sizin tüm baskılarınıza rağmen, tüm vaatlerini tek tek yerine getiriyor.

ERDOĞAN ÖNCE AYNAYA BAKSIN

Erdoğan tutulmayan bir vaat arıyorsa önce aynaya, sonra da 2023 hedeflerine baksın. ‘Ver yetkiyi gör etkiyi’ deyip vatandaşı perişan edenler, millete hayal satmaktan gocunmayanlar, belediyelerimize saldırarak kendini aklayamaz.

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Erdoğan bunlarla da yetinmiyor, bir de, ‘hizmet götürürken şehrin oy rengine bakmıyoruz’ diyor. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Sayın Erdoğan. Sen değil misin, CHP’li belediyelerde yaşayan vatandaşların bağışlarına el koyan? Sen değil misin, devlet yardımlarının yüzde 97’sini kendi belediyelerine aktaran? Sen değil misin, belediyelerimizin kredilerini onaylamayan?

BOŞUNA UĞRAŞMA

Belediyelerimize her türlü engellemeyi yapacaksın, sonra ‘ayrım yapmıyoruz’ diyeceksin. Yok öyle Sayın Erdoğan. Kimin ne yaptığını halk biliyor. Erdoğan’a tavsiyemiz şudur: Boşuna uğraşma. Milletin gözünde kaybettiğin itibarı, belediyelerimize saldırarak kazanamazsın.

GOEBBELS BUNLARA ÇIRAK BİLE OLAMAZ

Milletin gözünden düşen bu iktidar artık, algı yönetimiyle vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Görüyoruz ki; Goebbels mezarından çıksa, bunların yanında çırak bile olamaz.

YALANLA MAKBUL OLUNMAZ, REZİL OLUNUR

Ama şunu unutmayın: Yalanla makbul olunmaz, ancak rezil olunur. Bizim belediyelerimizin yeri halkımızın yanıdır. CHP olarak, tek bir belediye başkanımızı dahi iktidarın bu çaresiz çırpınışlarına yedirmeyiz.

HODRİ MEYDAN

Son olarak Erdoğan’a çağrımızdır: Madem her şey güllük gülistanlık diyorsun, işte sana fırsat. Hodri Meydan. Milletten korkma, getir sandığı. Kim yönetemiyormuş halka soralım, halk karar versin.


Hibya Haber Ajansı

Torun: “Önce aynaya sonra 2023 hedeflerine bak”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi